ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Μια γεύση από Ρουμανία

Σπίτι & Ζωή

Εμπλουτίστε το μαγειρικό σας ρεπερτόριο με τις αγαπημένες συνταγές των ABO μας από τη Ρουμανία

Στο πρώτο μέρος της νέας μας διαδραστικής ενότητας με συνταγές, οι ABO από την όμορφη Ρουμανία μοιράζονται τις αγαπημένες τους συνταγές και δίνουν συμβουλές παρασκευής με τη βοήθεια των μαγειρικών σκευών iCookTM. Έτοιμοι να σας ανοίξει η όρεξη; Φύγαμε!

Μια κατσαρόλα γεμάτη γεύση

Μπορεί η Ρουμανία να είναι περισσότερο γνωστή για τις μαγευτικές της μεσαιωνικές πόλεις, τα οχυρά κάστρα της και φυσικά, για το θρύλο του Κόμη Δράκουλα, διαθέτει όμως και πλούσια κουζίνα. Επηρεασμένη από μια μακρά ιστορία πολιτιστικής αλληλεπίδρασης, η ρουμανική κουζίνα έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από τις γειτονικές της χώρες, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο και προσφέρει τόσο δικές της ξεχωριστές γεύσεις όσο και διεθνώς αναγνωρισμένα πιάτα.

Οι ABO μας από τη Ρουμανία μοιράζονται τις αγαπημένες τους συνταγές και δίνουν συμβουλές για την καλύτερη προετοιμασία και παρουσίαση των πιάτων στους υπάρχοντες ή εν δυνάμει πελάτες, με τα μαγειρικά σκεύη iCook.

Μία φέτα παράδοσης

Τα Ζαφείρια, Maria και Ioan Preliocean, από το μαγευτικό χωριό Horodnic de Jos στην Σουτσεάβα της Ρουμανίας, μοιράζονται μια αγαπημένη οικογενειακή συνταγή: αφράτο ψωμί μαγειρεμένο στο μάτι της κουζίνας με τη βοήθεια του iCook Οικογενειακού Προηγμένου Σετ.

«Φτιάχνουμε αυτό το ψωμί τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και το συνοδεύουμε με άλλες συνταγές» δηλώνουν, προσθέτοντας ότι, ενώ παραδοσιακά το ψωμί γίνεται στο φούρνο, προτιμούν να χρησιμοποιούν τα σκεύη iCook προσδίδοντας έτσι μια νέα νότα στην κλασική συνταγή.

«Η γεύση του ψημένου ψωμιού είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη. Για εμάς αυτή η συνταγή παίρνει 5+ αστέρια σε γεύση και αποδεικνύει τις φοβερές δυνατότητες των σκευών iCook».

Ψωμί από τη Ρουμανία μαγειρεμένο στο μάτι της κουζίνας

Μπορείτε να κατεβάσετε τη συνταγή ως αρχείο PDF - εκτυπώσιμο ή ως ένα αρχείο ePub για χρήση με την εφαρμογή eBook reader της επιλογής σας στην φορητή σας συσκευή.

Μια εξωτική παραλλαγή

Για τον ABO Cornel Robu – Σμαράγδι στη Ρουμανία και Μαργαριτάρι στην Ιταλία – ο οποίος κατάγεται από την πόλη Βραΐλα της Ρουμανίας, η ευκολία στην παρασκευή των πιάτων έχει μεγάλη σημασία.

«Όταν παρασκευάζεις το πιάτο σου μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων, πρέπει να είσαι σύντομος», εξηγεί. Για το λόγο αυτό, το γλυκόξινο μοσχαράκι με μανιτάρια πλευρώτους και νούντλς ρυζιού είναι η αγαπημένη του συνταγή.

«Μόλις ετοιμαστούν όλα τα υλικά, ο χρόνος μαγειρέματος είναι μόλις 30 λεπτά. Κατά το μαγείρεμα, συζητούμε για τα οφέλη των μαγειρικών σκευών iCook και δείχνουμε σχετικές εικόνες μέσω προβολέα», συμπληρώνει.

Συνταγή για γλυκόξινο μοσχαράκι

Μπορείτε να κατεβάσετε τη συνταγή ως αρχείο PDF - εκτυπώσιμο ή ως ένα αρχείο ePub για χρήση με την εφαρμογή eBook reader της επιλογής σας στην φορητή σας συσκευή.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα