Αγαπημένα (0) 0 Αγαπημένα

Η λίστα με τα αγαπημένα σας είναι κενή!

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Τρόποι χρήσης του iCook Wok που θα σας εκπλήξουν

Σπίτι & Ζωή

Οι λάτρεις του φαγητού και του Γουόκ έχουν κάθε λόγο να χαίρονται! Το iCook Wok μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες με 11 διαφορετικούς τρόπους μαγειρικής

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό σας όταν βλέπετε ένα γουόκ; Φυσικά, το τηγάνισμα με ανακάτεμα stir-fry. Ένα γρήγορο, απλό γεύμα που περιέχει σχεδόν όσα υλικά έχετε στη διάθεσή σας. Όταν πρόκειται να φτιάξετε ένα φαγητό stir-fry, το iCook Wok είναι σίγουρα χρήσιμο και σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο. Είναι όμως όντως τόσο πολυδιάστατο αυτό το υπέροχο μαγειρικό σκεύος;

Η απάντηση φυσικά είναι καταφατική.

11 τρόποι χρήσης του iCook Wok που θα σας εκπλήξουν

Τηγάνισμα

Για μεγαλύτερα, ολόκληρα κομμάτια κρέατος, χρειάζεστε χαμηλή και σταθερή θερμοκρασία, χωρίς καθόλου λιπαρές ουσίες ή λάδι. Διατηρώντας τις βιταμίνες των τροφίμων μέσω της λειτουργίας Vitalok, το iCook Wok είναι το ιδανικό σκεύος για τηγάνισμα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ολοκληρώστε το τηγάνισμα στο iCook Wok και συνεχίστε για να δοκιμάσετε την πολύ γευστική συνταγή Μεξικάνικες πίτες με κοτόπουλο, κρεμμύδια και πιπεριές .

Ποσάρισμα

Μα μπορούμε να βράσουμε κάτι μέσα στο γουόκ; Φυσικά και μπορούμε, γιατί όχι; Αν χρειάζεστε λίγο περισσότερο χώρο για το ποσάρισμα (βράσιμο μέσα σε ζωμό ή νερό), το iCook Wok μπορεί να είναι η λύση. Απλώς γεμίστε το γουόκ σας με νερό, αφήστε το να βράσει σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία σε μέτρια φωτιά. Φροντίστε το νερό να βράζει και να δημιουργούνται ελαφρώς φυσαλίδες για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Σιγανό μαγείρεμα με το καπάκι

Το μαγείρεμα με γουόκ σας προσφέρει βέλτιστη ευελιξία στη ρύθμιση της θερμοκρασίας, επομένως, όταν θέλετε να χαμηλώσετε τη φωτιά και να μαγειρέψετε αργά το φαγητό σας, το iCook Wok είναι εκεί για εσάς. Αυτό ισχύει και για τυχόν υλικά που θέλετε να προσθέσετε αργότερα στη σάλτσα σας, τα οποία μπορούν να σιγομαγειρευτούν όπως εσείς θέλετε χωρίς να διακυβεύεται η δουλειά που έχετε ήδη κάνει.

Ψήσιμο

Αυτή η μαγειρική μέθοδος μπορεί να μην φαίνεται σαν μια τεχνική που μπορεί να εκτελεί καθημερινά ένα γουόκ, όμως το γουόκ της iCook είναι ειδικό. Μπορείτε να ψήσετε ακόμα και υλικά όπως ξηρούς καρπούς ή λαχανικά. Η αποσπώμενη σχάρα είναι η εστία σας και το καπάκι θα παγιδεύσει τη θερμότητα στο εσωτερικό για να την κατανείμει ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία, όπως ακριβώς και σε έναν φούρνο. Με αυτό τον τρόπο το iCook Wok συγκρατεί όλη τη γεύση και τα υγιεινά οφέλη των τροφών, κάτι που κανένας άλλος φούρνος δεν μπορεί να κάνει. Κάτω από τη σχάρα μπορείτε να βάλετε άλλα υλικά, ώστε να μαγειρεύονται όλα ταυτόχρονα.

Βαθύ και ρηχό τηγάνισμα

Το iCook Wok είναι επίσης καλό για βαθύ τηγάνισμα ή - για μια πιο υγιεινή εναλλακτική με λιγότερες λιπαρές ουσίες - για ρηχό τηγάνισμα. Το σχήμα του γουόκ είναι ιδανικό για να προσθέσετε την επιθυμητή ποσότητα λαδιού με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αναζητάτε ένα γευστικό ορεκτικό; Χρησιμοποιήστε το iCook Wok για να τηγανίσετε υγιεινά τα Ρολά μελιτζάνας με βότανα και τυρί κρέμα .

Αργό βράσιμο

Το βράσιμο είναι μια άλλη μέθοδος που χρειάζεται καλή ρύθμιση της θερμοκρασίας. Το γκούλας, το τσίλι ή ακόμα και οι σούπες είναι ιδανικά για αυτό τον τρόπο μαγειρικής. Σχεδόν όλες οι σάλτσες χρειάζονται λίγα λεπτά για να σιγοβράσουν και αυτό είναι αποτελεί τη δεύτερη φύση του iCook Wok.

Μαγειρευτά της κατσαρόλας

Τα μαγειρευτά της κατσαρόλας ουσιαστικά μαγειρεύονται αργά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και χωρίς προηγουμένως να έχει τηγανιστεί ή να έχει ψηθεί κάποιο από τα υλικά τους. Νομίζετε ότι το iCook Wok σας δεν μπορεί να εκτελέσει χρέη κατσαρόλας; Ξανασκεφτείτε το και ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Βρασμός και προ-βρασμός

Τώρα που ξέρετε ότι το iCook Wok μπορεί να ψήσει, να ποσάρει και να μαγειρέψει, δεν θα σας εκπλήξει να ακούσετε ότι μπορεί επίσης να βράσει και να προ-βράσει διάφορα υλικά. Διατηρήστε απλώς τη θερμότητα του γουόκ σταθερή μέχρι το υγρό να βράσει και να αρχίσουν να βγαίνουν φυσαλίδες. Η κατασκευή του iCook Wok με 7 στρώσεις εξασφαλίζει ότι οι τροφές δεν θα κολλήσουν ή δεν θα καούν στη βάση του γουόκ. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε υψηλή θερμοκρασία, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο γουόκ.

Δοκιμάστε αυτή τη μαγειρική μέθοδο για να φτιάξετε τη λαχταριστή Μελιτζάνα με σάλτσα γιαουρτιού από το Πακιστάν .

Μαγείρεμα στον ατμό

Τελευταίο, αλλά καθόλου αμελητέο, το iCook Wok μπορεί να λειτουργήσει ως σκεύος ατμού. Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψετε με αυτή τη μέθοδο είναι με την αποσπώμενη σχάρα και το καπάκι - όπως και στο ψήσιμο - βάζοντας απλώς βραστό νερό στον πάτο του σκεύους.

Νιώθετε έμπνευση; Ή μήπως σας άνοιξε η όρεξη; Δείτε αυτές τις νόστιμες συνταγές και ξεκινήστε να μαγειρεύετε με το iCook Wok!

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα