ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η διασκέδαση έγινε εύκολη

Τεχνολογία & Σπίτι

Ακριβώς στην ώρα του για τη εορταστική περίοδο, η Amway παρουσιάζει το iCook Wok.

Το παραδοσιακό γουόκ είναι ένα σκεύος με στρογγυλό πυθμένα που επινοήθηκε στην Κίνα, μεταξύ του 10ου και 13ου αιώνα. Λόγω του ασυνήθιστου σχήματός του, η επιφάνειά του θερμαίνεται ομοιόμορφα και το φαγητό μαγειρεύεται πιο γρήγορα. Αυτό ήταν σημαντικό για ανθρώπους που είχαν περιορισμένα τρόφιμα και καύσιμη ύλη.

Το σωστό εργαλείο για τις απαιτήσεις της σύγχρονης κουζίνας

Η Amway πήρε αυτό το ιστορικό σκεύος μαγειρικής και το προσάρμοσε στον 21ο αιώνα. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στο iCook™ Wok είναι ότι αντίθετα με το παραδοσιακό καμπυλωτό γουόκ, έχει επίπεδο πυθμένα. Φτιαγμένο για τη σημερινή κουζίνα και όχι για φωτιά στην ύπαιθρο, ο επίπεδος πυθμένας σχεδιάστηκε για χρήση σε ηλεκτρικές, αερίου, κεραμικές κουζίνες και κουζίνες επαγωγής. Η κατασκευή του πυρήνα από αλουμίνιο και ατσάλι επτά στρωμάτων του γουόκ, διευκολύνει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για ταχύτερο μαγείρεμα και εξοικονόμηση ενέργειας και - όπως όλα τα σκεύη της σειράς iCook - χρησιμοποιεί τη μέθοδο μαγειρέματος VITALOK™* για να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση των τροφών. Εξαιρετικά ευέλικτο, το iCook Wok μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε από τηγάνισμα, σιγανό βράσιμο, σιγανό τηγάνισμα και ψητά, έως μαγείρεμα στον ατμό.

Δωρεάν αξεσουάρ

Το iCook Wok διατίθεται με Σχάρα Ατμού για το μαγείρεμα λαχανικών ή ψαριού και με Σχάρα Συγκέντρωσης Μαγειρεμένων Τροφών που διατηρεί το φαγητό ζεστό, καθώς μαγειρεύετε άλλα φαγητά.

Μελιτζάνες με μυρωδικά και κρέμα τυριού

Τώρα που γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα του iCook Wok, δοκιμάστε το νέο μας λαχταριστό ορεκτικό για να ευχαριστήσετε τους φίλους σας.

Συστατικά

2 μελιτζάνες μεσαίου μεγέθους

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο AMWAY™ da Carapelli

100 g τυρί γκούντα, τριμμένο

150 g τυρί cottage

4 g σκόρδο, ψιλοκομμένο

40 g καρύδια, ψιλοκομμένα

40 g κόλιαντρο, βασιλικό ή μαϊντανό, ψιλοκομμένα

3 g πάπρικα και αλάτι και πιπέρι ή κατά προτίμηση

  1. Πλύνετε τις μελιτζάνες και κόψτε τις κατά μήκος σε λεπτές φέτες με το Μαχαίρι του Σεφ iCook. Αλατίστε τις φέτες και αφήστε 5 λεπτά να βγάλουν την υγρασία τους. Ξεπλύνετε και στεγνώστε.

  2. Βάλτε λάδι στο τηγάνι iCook Wok και θερμάνετε. Τηγανίστε τις φέτες μελιτζάνας έως ότου πάρουν καφετί χρώμα. Απλώστε τις σε καθαρό χαρτί κουζίνας για να φύγει το υπερβολικό λάδι.

  3. Γέμιση: Αναμείξτε το τυρί γκούντα και το cottage στο Μπολ Γενικής Χρήσης με Καπάκι iCook (πωλείται μέσου των Σετ iCook Βασικό, Οικογενειακό και Προηγμένο) και προσθέστε το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα καρύδια. Προσθέστε την πάπρικα. Βάλτε όσο αλάτι και πιπέρι προτιμάτε.

  4. Με ένα κουταλάκι βάλτε το γέμιση στις φέτες της μελιτζάνας και τυλίξτε τις. Πασπαλίστε με μυρωδικά .

4 μερίδες


* Βάλτε το καπάκι στο γουόκ ώστε να επιτευχθεί η μέθοδος μαγειρικής VITALOK.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα