Καλάθι αγορών (0) 0 Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

Μεταβείτε στο Amway Online
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Shutterstock

Αρνί ταντούρι- παραδοσιακά γνωστό ως ‘tandir kebab’

Συνταγές

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο
Σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν: iCook Kατσαρόλα Dutch 8 L και Kαπάκι
Υλικά: 3 kg αρνίσιο μπούτι (χωρίς κόκκαλα, κατεψυγμένο), 400 g αρνίσιο φιλέτο (κατεψυγμένο), ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι, 1 κουταλιά της σούπας κύμινο, 1 κουταλιά της σούπας ξηρό θυμάρι
Εκτέλεση

  1. Βάλτε το παγωμένο αρνίσιο μπούτι και το φιλέτο κατευθείαν στην κατσαρόλα σας και πασπαλίστε με αλάτι, μαύρο πιπέρι, κύμινο και ξηρό θυμάρι. Κλείστε την κατσαρόλα με το καπάκι της και βάλτε τη στην μαγειρική εστία στη χαμηλότερη θερμοκρασία.

  2. Μαγειρέψτε για 2,5 ώρες χωρίς να ανοίξετε το καπάκι. Όταν η κατσαρόλα σφραγίσει τον ατμό, το χαρακτηριστικό του κλειδώματος της υγρασίας της μεθόδου των σκευών iCook θα μαγειρέψει το κρέας με τρυφερό και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς καθόλου αέρα.

  3. Βγάλτε το από τη φωτιά και το αρνί tandoori είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Εορταστική λαχανίδα (kale), ψητή γλυκοπατάτα και σαλάτα με παστινάκι, φέτα, πεκάν και ρόδι (ως αρχείο PDF / ως ePub )

Σχετικά άρθρα

Γιορτινό γκούλας με ντάμπλινγκς, σαλάτα βαλεριάνα και αχλάδια γεμιστά με κράνμπερι

Συνταγές

περισσότερα
© Shutterstock

Μπριζόλα με αρωματικό βούτυρο με γκοργκοντζόλα και πουρές από πατάτα και κολοκύθα

Συνταγές

περισσότερα

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα