Καλάθι αγορών (0) 0 Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

Μεταβείτε στο Amway Online
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© iStockphoto

Πολύ εύκολη συνταγή για μαρμελάδα βατόμουρο

Συνταγές

Υλικά:

  1. 500 g φρέσκα βατόμουρα

  2. 800 g κρυσταλλική, λευκή ζάχαρη

Σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν: Μεγάλο Tηγάνι, Κατσαρόλα 4 L και Καπάκι

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 120°C και βάλτε τη ζάχαρη στο τηγάνι σας. Ζεστάνετε στο φούρνο για 15 λεπτά.

  2. Βάλτε τα βατόμουρα να βράσουν στην κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία. Καθώς ζεσταίνονται, πολτοποιήστε τα βατόμουρα με το εργαλείο για τον πουρέ πατάτας και στη συνέχεια βράστε τα για ένα λεπτό περισσότερο, ανακατεύοντας συνεχώς. Συμβουλή: εάν κάνετε αυτή τη μαρμελάδα για παιδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σουρωτήρι για να αφαιρέσετε τα σποράκια, πριν συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

  3. Προσθέστε τη ζεστή ζάχαρη στην κατσαρόλα με τα βατόμουρα και βράστε μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα σε μορφή ζελέ. Κάντε τη δοκιμή με το πιατάκι (δείτε το σχετικό άρθρο) για να σιγουρευτεί ότι η μαρμελάδα έχει δέσει.

  4. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει για 15 λεπτά. Ανακατέψτε περιστασιακά και βάλτε τη μαρμελάδα στα ζεστά βάζα, σφραγίστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα