Καλάθι αγορών (0) 0 Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

Μεταβείτε στο Amway Online
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© StockFood

Κρεμώδης σούπα με μπιζέλια, δυόσμο και κρουτόν

Συνταγές


Σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:μαχαίρι της προτίμησης από το σετ των 5 μαχαιριών iCook, αντικολλητικό τηγάνι 25 cm, κατσαρόλα 3 λίτρων και καπάκι, μπλέντερ


Υλικά:

  1. 300 g κατεψυγμένα μπιζέλια μικρού μεγέθους

  2. 20 g φύλλα δυόσμου

  3. 100 g φύλλα σπανάκι

  4. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

  5. 3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

  6. 100 g κρέμα γάλακτος με αυξημένα λιπαρά

  7. 300 ml ζωμού (ότι είδος προτιμάτε)

  8. 4 φέτες ψωμί

  9. 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

  10. 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

  11. 1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι


Συνταγή:

  1. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα σας και βάλτε τη στη μαγειρική εστία σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν ζεσταθεί, προσθέστε το κρεμμύδι και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει.

  2. Προσθέστε τα κατεψυγμένα μπιζέλια, το σπανάκι και το δυόσμο. Κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας ώστε να δημιουργηθεί φραγή και να μαγειρέψετε με τη μέθοδο VITALOK. Κατεβάστε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο και μαγειρέψτε για 10 λεπτά - μην ξεχαστείτε και ανοίξετε το καπάκι σε αυτό το διάστημα.

  3. Ενώ τα λαχανικά μαγειρεύονται, αφαιρέστε την κόρα από τις φέτες του ψωμιού και κόψτε τις σε μικρά κομμάτια των 2 cm. Βάλτε τις στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ψήστε τις.

  4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το χυμό του λεμονιού, το βαλσαμικό ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Μόλις δέσει ο συνδυασμός, ρίξτε το μείγμα στα φρυγανισμένα κρουτόν και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

  5. Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά για 10 λεπτά, αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε το ζεστό ζωμό και την κρέμα. Χτυπήστε με ένα μπλέντερ χειρός μέχρι η σούπα να γίνει λεία και κρεμώδης. Αν θέλετε να φτιάξετε λιγότερη σούπα, χρησιμοποιήστε το μπλέντερ iCook.

  6. Σερβίρετε τη σούπα με ένα κουτάλι γεμάτο κρέμα και τα κρουτόν. Απολαύστε!

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα