Καλάθι αγορών (0) 0 Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

Μεταβείτε στο Amway Online
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Shutterstock

Γλυκό nalysnyky - Ουκρανικές κρέπες

Συνταγές


Σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:αντικολλητικό τηγάνι 25 cm, μεγάλο μπολ γενικής χρήσης με καπάκι, κατσαρόλα 1 λίτρου, μπλέντερ


Υλικά για τις κρέπες:

  1. 2 αυγά

  2. 500 ml γάλα

  3. 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

  4. 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

  5. 200 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  6. 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

  7. Μια πρέζα αλάτι


Υλικά για τη γέμιση:

  1. 30 g καρύδια

  2. 500 g τυρί cottage

  3. 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας μέλι


Υλικά για τη σάλτσα μούρων:

  1. 300 g κατεψυγμένα διάφορα είδη μούρων

  2. 3 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού


Εκτέλεση:

  1. Για να προετοιμάσετε τη ζύμη για τις κρέπες, χτυπήστε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Προσθέστε το φυτικό λάδι και το γάλα και χτυπήστε καλά.

  2. Όταν το υγρό μείγμα αναμειχθεί καλά, προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και ρίξτε σταδιακά το αλεύρι που θα το έχετε κοσκινίσει για να μη σβολιάσει. Χτυπήστε καλά μέχρι να έχετε έναν απαλό και λείο χυλό.

  3. Τώρα που ετοιμάσατε το ζύμη, βάλτε το τηγάνι σας σε μέτρια θερμοκρασία και απλώστε φυτικό λάδι σε όλη την επιφάνεια. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα χυλού στο ζεστό τηγάνι και γυρίστε κουνώντας το τηγάνι μέχρι το μείγμα να καλύψει όλη την επιφάνεια με ένα λεπτό ομοιόμορφο στρώμα.

  4. Μαγειρέψτε την κρέπα σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου ένα λεπτό ή μέχρι να ροδίσει. Γυρίστε την κρέπα με μια σπάτουλα και μαγειρέψτε για μισό λεπτό ακόμα. Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός. Βάλτε τις κρέπες σας στην άκρη.

  5. Για να προετοιμάσετε τη γέμιση, βάλτε τα καρύδια στο μπλέντερ και κόψτε τα σε χοντρά κομμάτια. Προσθέστε το τυρί cottage και το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αφήστε τη γέμιση στην άκρη.

  6. Για να προετοιμάσετε τη σάλτσα μούρων, βάλτε την κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία και βάλτε μέσα τα μούρα και το χυμό. Μόλις τα μούρα αρχίσουν να σιγοβράζουν, μειώστε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο και αφήστε να σιγοβράσουν για πέντε λεπτά ή μέχρι τα μούρα να αποκτήσουν τη συνοχή σάλτσας. Αφήστε τη γέμιση στην άκρη.

  7. Πάρτε τις κρέπες σας και αρχίστε να τις γεμίζετε. Για να δώσετε στις κρέπες nalysnyky σχήμα φακέλου, απλώστε ένα ομοιόμορφο στρώμα από το μείγμα του τυριού cottage ξεκινώντας από το πάνω τέταρτο της κρέπας και στη συνέχεια, διπλώστε τη δεξιά και αριστερή πλευρά της κρέπας προς το κέντρο. Πάρτε το πάνω τέταρτο ή την κρέπα με τη γέμιση και τυλίξτε τη.

  8. Τέλος, ρίξτε τη ζεστή σάλτσα μούρων σε όλες τις κρέπες nalysnykys και σερβίρετε με αποξηραμένα βερίκοκα ή σταφίδες. Απολαύστε!

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα