Δυσκολία: εύκολο
Σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν: Μαχαίρια - 5 τεμάχια σετ, Κατσαρόλα 4L με Καπάκι
Υλικά:
165 g μαυρομάτικα φασόλια (ξερά)
3 χούφτες πράσινα φύλλα σαλάτας
¼ κόκκινο λάχανο
3 κουταλιές σούπας σπόρους από ρόδια
2 κουταλιές σούπας καρύδια
2 κουταλιές σούπας Ξύδι Balsamico από τη Modena
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
λεμόνι
κανέλα
κύμινο
Εκτέλεση:
Βράστε τα φασόλια στην κατσαρόλα 4L iCook με λίγο νερό για 30 λεπτά και κατόπιν μεταφέρετέ τα στο μπολ ανάμειξης.
Όταν τα φασόλια κρυώσουν, ψιλοκόψτε τα φύλλα σαλάτας και το κόκκινο λάχανο με τα μαχαίρια iCook. Προσθέστε στο μπολ μαζί με το ρόδι και τα καρύδια.
Ανακατέψτε το λεμόνι, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο ξύδι της Modena, το αλάτι, την κανέλα και το κύμινο και αλατοπιπερώστε ανάλογα.