Καλάθι αγορών (0) 0 Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

Μεταβείτε στο Amway Online
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Amway

Μπάρες γκρανόλα

Συνταγές

Οι τραγανές και χορταστικές μπάρες γκρανόλα είναι το τέλειο σνακ που δίνει ενέργεια όταν είστε καθ’ οδόν ή όταν απολαμβάνετε τα καλοκαιρινά σας πικνίκ.

Σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:

  1. Αντικολλητικό Τηγάνι (25cm)

  2. Σετ Μπολ Γενικής Χρήσης

  3. Κατσαρόλα 2 L

Υλικά:

  1. 160 g καρύδια πεκάν, τεμαχισμένα

  2. 130 g νιφάδες βρώμης

  3. 80 g βούτυρο

  4. 175 g μέλι

  5. 1 κουταλιά της σούπας κανέλα

  6. 50 g κορν φλέικς

  7. 30 g δημητριακά ρυζιού

  8. 100 g σταφίδες ή σουλτανίνες

Εκτέλεση:

  1. Ροδίστε τα καρύδια πεκάν στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους και βάλτε τα στο μεγάλο μπολ γενικής χρήσης. Στο ίδιο τηγάνι, τηγανίστε τις νιφάδες της βρώμης για 1-2 λεπτά. Βάλτε τη βρώμη στο μπολ γενικής χρήσης μαζί με τα καρύδια πεκάν.

  2. Στην κατσαρόλα των 2 λίτρων, βάλτε σε χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο, το μέλι και την κανέλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν και αδειάστε το μείγμα στο μπολ με τα καρύδια πεκάν και τη βρώμη. Προσθέστε τα κορν φλέικς, τα δημητριακά ρυζιού και τις σταφίδες ή σουλτανίνες. Χρησιμοποιήστε μία ξύλινη κουτάλα για να ανακατέψετε το μείγμα.

  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και πιέστε ελαφρά δίνοντας στο μείγμα ορθογώνιο σχήμα.

  4. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου έως ότου σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια κόψτε το σε μπάρες.

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα