Αγαπημένα (0) 0 Αγαπημένα

Η λίστα με τα αγαπημένα σας είναι κενή!

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Shutterstock

Ομελέτα με μανιτάρια, μοτσαρέλα και κάρδαμο

Συνταγές

Αυτή η ομελέτα είναι ιδανική για πρωινό ή brunch. Είναι γεμάτη με νόστιμα υλικά που έχουμε στο ψυγείο μας και αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας, μπορείτε απλώς να προσθέσετε το Nutrilite Fiber Powder, πριν ψήσετε την ομελέτα.

Μαγειρικά σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:

  1. Ξύλινη Επιφάνεια Κοπής

  2. Σετ 5 Μαχαιριών

  3. Mπολ Γενικής Xρήσης 1 L

  4. Aντικολλητικό Tηγάνι με Γυάλινο Καπάκι, 24 cm

Υλικά:

  1. 200 g μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα σε φέτες

  2. 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο θυμάρι

  3. 6 μεσαία αυγά, χτυπημένα στο μπολ

  4. Προαιρετικά: 100 g τυρί παρμεζάνα

  5. Προαιρετικά: Nutrilite Fiber Powder

  6. 150 g μικρές μπάλες μοτσαρέλας, κομμένες στη μέση

  7. 30 g φρέσκο κάρδαμο, μόνο τα φύλλα

  8. 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

  9. 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

  10. Αλάτι και πιπέρι, κατά προτίμηση

  11. Αλεσμένο κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Ζεστάνετε στο τηγάνι 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία. Εάν χρησιμοποιείτε το Αντικολλητικό Τηγάνι iCook, δεν χρειάζεστε ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, προσθέστε τα μανιτάρια και τηγανίστε τα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίστε το θυμάρι. Αφαιρέστε τα μανιτάρια από το τηγάνι και αφήστε τα στην άκρη.

  2. Ρίξτε αλάτι - και προαιρετικά την τριμμένη παρμεζάνα και το Nutrilite Fibre Powder - στο μπολ που έχετε χτυπήσει τα αυγά.

  3. Λιώστε τις 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το μισό από το μείγμα των αυγών. Αν χρησιμοποιείτε το Αντικολλητικό Τηγάνι iCook, δεν χρειάζεστε βούτυρο. Περιστρέψτε μαλακά το τηγάνι ώστε το μείγμα να καλύψει όλη την επιφάνεια. Μόλις μαγειρευτεί αυτή η στρώση, βάλτε τα μισά μανιτάρια και πέντε από τις μισές μπάλες μοτσαρέλας στη μία πλευρά της ομελέτας και στη συνέχεια, διπλώστε την. Έπειτα, κρατώντας το τηγάνι υπό γωνία, σύρετε απαλά την ομελέτα στην άκρη του τηγανιού και βάλτε τη σε ένα πιάτο με μια γρήγορη κίνηση.

  4. Επαναλάβετε τα βήματα για να φτιάξετε τη δεύτερη ομελέτα.

  5. Γαρνίρετε με το φρέσκο κάρδαμο και τα υπόλοιπα μανιτάρια. Βάλτε αλάτι και φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι, κατά προτίμηση.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα