Αγαπημένα (0) 0 Αγαπημένα

Η λίστα με τα αγαπημένα σας είναι κενή!

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Andreas Zitt

Ελιξίριο φρούτων - smoothie σε μπολ

Συνταγές

Μην αφήσετε τα δελεαστικά χρώματα αυτού του smoothie να σας ξεγελάσουν: είναι γεμάτο από φυσικά συστατικά πλούσια σε βιταμίνη C, φυλλικό οξύ, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, κάλιο και τόσα άλλα. Τροφοδοτήστε το σώμα σας με περισσότερα ωφέλιμα συστατικά και λιγότερα λίπη!

Μαγειρικά σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:

  1. Ξύλινη Επιφάνεια Κοπής

  2. Mαχαίρια

Υλικά:

  1. 2 κατεψυγμένες μπανάνες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες

  2. ½ φρέσκο μάνγκο, κομμένο σε φέτες

  3. 125 ml Ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρές ουσίες

  4. 1 κουταλιά (10 g) Nutrilite™ All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών

  5. 75 g κατεψυγμένες φράουλες

  6. 2 φρέσκες φράουλες, κομμένες σε φέτες, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

  7. 2 φέτες μάνγκο, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε τις κατεψυγμένες μπανάνες, το φρέσκο μάνγκο, το Ελληνικό γιαούρτι και τη σκόνη πρωτεΐνης στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα.

  2. Αδειάστε το μισό μείγμα στη μία πλευρά του μπολ και στη συνέχεια, προσθέστε στο υπόλοιπο μείγμα τις κατεψυγμένες φράουλες. Χτυπήστε για να πάρετε ένα λείο μείγμα με ροζ χρώμα.

  3. Προσθέστε στο μπολ το μείγμα της φράουλας δίπλα στο πρώτο μείγμα και ανακατέψτε απαλά τα δύο μείγματα με ένα πιρούνι, για να δημιουργήσετε μια πολυχρωμία. Αν θέλετε, γαρνίρετε με τις φρέσκες φράουλες και τις φέτες μάνγκο.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα