Αγαπημένα (0) 0 Αγαπημένα

Η λίστα με τα αγαπημένα σας είναι κενή!

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Stockfood

Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου

Συνταγές

Χρησιμοποιήστε αυτό το θρεπτικό άλειμμα σε σάντουιτς, σε συνδυασμό με πλιγούρι βρώμης, όταν φτιάχνετε σούπες, ντιπ και σάλτσες ή για να εμπλουτίσετε τα επιδόρπια με υπέροχη γεύση και υφή.

Μαγειρικά σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:

  1. Aντικολλητικό Tηγάνι με Ενισχυμένο Γυάλινο Καπάκι, 28 cm

Υλικά:

  1. 300 g αμύγδαλα (ή άλλους ξηρούς καρπούς της προτίμησής σας)

  2. 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο ή σταφυλέλαιο

  3. Προαιρετικά αρωματικά: κανέλα, κάρδαμο, βανίλια, ζάχαρη καρύδας, μη επεξεργασμένο κακάο, κλπ.

Εκτέλεση:

  1. Απλώστε τα αμύγδαλα σε μονή στρώση σε ένα τηγάνι χωρίς καμιά λιπαρή ουσία και καβουρδίστε τα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους και να ροδίσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρώς.

  2. Βάλτε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και χτυπήστε τα για 1 λεπτό μέχρι να σπάσουν σε χοντρά κομμάτια. Ξύστε τα πλαϊνά του μπλέντερ και αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά.

  3. Χτυπήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ για 1 λεπτό ακόμη ώστε να κοπούν σε ακόμα πιο λεπτά κομμάτια. Ξύστε τα πλαϊνά του μπλέντερ και αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά.

  4. Επαναλάβετε 3-5 ακόμη φορές το χτύπημα, το ξύσιμο του μπλέντερ και το κρύωμα μέχρι να έχετε μια κρεμώδη πάστα αμυγδάλου. Στη συνέχεια, προσθέστε το έλαιο.

  5. Προσθέστε τα αρωματικά της προτίμησής σας και ανακατέψτε για άλλη μια φορά ώστε το μείγμα να ομογενοποιηθεί πλήρως.

Κατεβάστε εδώ αυτήν τη συνταγή ως αρχείο

Κατεβάστε εδώ τη συνταγή ως αρχείο PDF / ως ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα