Αγαπημένα (0) 0 Αγαπημένα

Η λίστα με τα αγαπημένα σας είναι κενή!

Σας ευχαριστούμε! Τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν μεταφερθεί στο Amway Online

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ | ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
© Stocksy

Power Bowl

Συνταγές

Δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι της υγιεινής διατροφής; Με ελαφριά ψητή κολοκύθα, πικάντικο κόκκινο λάχανο και ντρέσινγκ χούμους, είναι τόσο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με όσπρια, δημητριακά και λαχανικά όσο και σε χρώμα, υφή και γεύση

Μαγειρικά σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:

  1. Μεγάλο Mπολ Γενικής Xρήσης 3 L

  2. Αντικολλητικό Τηγάνι iCook 24 cm

  3. Κατσαρόλα 3 L και Καπάκι iCook

  4. Μαχαίρι Santoku από το Σετ 5 Μαχαιριών iCook

Υλικά (για 2 μερίδες):

  1. 250g καφέ φακές

  2. 125g κινόα

  3. 500g κολοκύθα χοκάιντο, κομμένη σε καρέ

  4. 250g τόφου

  5. 250g κόκκινο λάχανο

  6. 250g σπανάκι

  7. 125ml μηλόξυδο

  8. 4 κουταλιές της σούπας χούμους

  9. 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

  10. 2 κουταλιές της σούπας νερό (ή μια μικρή ποσότητα για να αραιώσετε το ντρέσινγκ)

  11. 100ml ελαιόλαδο

  12. 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

  13. πιπέρι

  14. Προαιρετική γαρνιτούρα: κόκκινο ραπανάκι και φύτρες

Εκτέλεση:

  1. Ξεπλένουμε τις φακές και τις βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε κρύο νερό μέχρι να καλυφθούν οι φακές. Αφήνουμε να πάρει βράση και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά (ή μέχρι να μαλακώσουν). Συμβουλή: μην προσθέτετε αλάτι στο νερό γιατί σκληραίνει η φλούδα από τις φακές και δεν θα μαλακώσουν.

  2. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε 1/2 φλιτζάνι κινόα και προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό. Αφήστε να πάρει βράση και στη συνέχεια, κλείστε τη φωτιά και καλύψτε με ένα καπάκι που να εφαρμόζει καλά, μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.

  3. Πλύντε την κολοκύθα χοκάιντο, κόψτε στη μέση και αφαιρέστε τους σπόρους. Κόψτε την κολοκύθα σε κύβους των 3cm. Βάλτε τους κύβους σε ένα ταψί, ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε αλάτι και πιπέρι.

  4. Τεμαχίστε το τόφου σε κύβους των 3cm. Προσθέστε λίγο λάδι στο τηγάνι σας και τηγανίστε το τόφου σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας και ρίξτε πιπέρι.

  5. Αφαιρέστε το τόφου και στο ίδιο τηγάνι προσθέστε λίγο λάδι και σοτάρετε το σπανάκι. Καρυκεύστε με μια κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας και ρίξτε πιπέρι.

  6. Κόψτε το κόκκινο λάχανο σε λεπτές φέτες. Βάλτε το σε ένα μπολ και περιχύστε το με το μηλόξυδο.

  7. Για το ντρέσινγκ, χτυπήστε μαζί ελαφρά το χούμους, το χυμό λεμονιού και το νερό.

  8. Σε ένα μπολ αναμείξτε τις φακές, την κινόα, το τόφου και τα λαχανικά και συνεχίστε με μια γενναία ποσότητα από το ντρέσινγκ. Προαιρετικά: γαρνίρουμε με ραπανάκια κομμένα σε φέτες και φύτρες

Κατεβάστε εδώ αυτήν τη συνταγή ως PDF / ePub

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Το κατάλαβα