Πέστο λιαστής ντομάτας
Συνταγές
Με εξαιρετική γεύση umami, αυτή η σάλτσα πέστο είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών
Με εξαιρετική γεύση umami, αυτή η σάλτσα πέστο είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα καλοκαιρινό πιάτο ζυμαρικών
Μαγειρικά σκεύη iCook που χρησιμοποιήθηκαν:
Ανοξείδωτα Μαγειρικά Σκεύη
Σετ 5 Μαχαιριών
Ξύλινη Επιφάνεια Κοπής
Υλικά:
120g λιαστές ντομάτες
80g κουκουνάρι ή καρύδια
80g τριμμένο τυρί παρμεζάνα
70ml ελαιόλαδο
2 δόσεις (1 δόση = 10g) Nutrilite™ All Plant Σκόνη Φυτικών Πρωτεϊνών
Προαιρετικά: 1 σκελίδα σκόρδο και λίγο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Κόψτε σε μικρότερα κομμάτια τις λιαστές ντομάτες και τα κουκουνάρια ή τα καρύδια.
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μια πηχτή πάστα.
Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύστε σε ένα βάζο για αργότερα.
Συμβουλή:
Εάν το βάλετε στο ψυγείο, το πέστο μπορεί να διατηρηθεί έως και μία εβδομάδα. Απλώς το βάζετε σε ένα βάζο και καλύπτετε την επιφάνεια της σάλτσας με ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστοτόπους για προσαρμόσουν την εμπειρία περιήγησής σας στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.